[завершено] ГЛАУКОМА+ 2023 29-30 вересня 2023, офлайн подія

VIII науково-практична конференція з міжнародною участю
«ГЛАУКОМА + 2023. Актуальні питання офтальмології. Цивільна та військова травма органа зору. Сучасні підходи до відновлення зору»
glaucomaplus.com.ua

Вітаю Вас всіх та інформую, що «ГЛАУКОМА + 2023. Актуальні питання офтальмології. Цивільна та військова травма органа зору. Сучасні підходи до відновлення зору» запрошує вас до зустрічі, яка включена до переліку офіційних заходів МОЗ та НАМН України. Конференція відбудеться в готелі «Братислава» (м. Київ, вул. А. Малишка, 1).

Програма науково-практичної конференції включає ключову лекцію, наукові секції, майстер-класи по новітнім технологіям за участі членів президії Українського та Європейського глаукомних товариств, виступи лекторів ESASO та провідних установ України.

В обговоренні найгостріших питань офтальмології мають приймати участь відомі та нові обличчя світової офтальмології та провідні українські фахівці.

Дуже важливо, що наш захід активно підтримано лідерами офтальмології з усього світу. Не пропустіть можливість отримати унікальну інформацію: в обговоренні найгостріших питань офтальмології с провідними українськими експертами приймуть участь президент ESCRS Oliver Findl, президент EGS Fotis Topouzis (Греція), президент EGS (2016-2017) Anja Tuulonen (Фінляндія) та президент EGS (2012-2015) Саrlo Traverso (Італія), президент глаукомного товариства Турції Ilgaz Yalvac (Турція), президент Глаукомного товариства Чехії Marek Fichtl, президент спілки офтальмохірургів Польщі Robert Rejdak, професори Andrzej Grzybowski та Jaromir Wasyluk (Польща), Ulrich Spandau (Швеція), Аna Sansesau (Аргентина) та інші.

Теми:

  • Фундаментальні дослідження для офтальмології;
  • ВСI (Вrain-Computer Іnterface) — штучні зорові функції: реальність чи мрії;
  • Військова та цивільна травма;
  • Діагностика, лікування, медична та мікрохірургічна реабілітація хворих на глаукому, катаракту, діабетичні ускладнення та захворювання поверхні ока.

Сьогодні, у часи військового стану в країні, комплексний підхід до вирішення найскладніших проблем здоров’я людини стає найбільш ефективним, а питання збереження зору залишаються ключовими.

З найкращими побажаннями,
Керівник проекту «Glaucoma plus»,
Академік НАМН України, професор
Голова ГО «Українське глаукомне товариство»
Зоя Веселовська

Команда «Глаукома + 2022»

Докладніше — на glaucomaplus.com.ua